Träningsprogram hemmaträning

Vill du få inspiration för din hemmaträning? Genom att köpa mina standadiserade träningsprogram får du tio funktionella träningspass. Träningspassen fungerar såväl att köra hemma, på gymmet eller utomhus.

Träningspassen är helkroppspass på cirka 30 minuter (ej inkluderad uppvärmning) att köra utomhus eller inomhus. Varje pass kommer med tydliga instruktioner och filmer med alla övningar.

För vem passar våra träningsprogram

Träningspassen fungerar för dig som vill få inspiration till din hemmaträning. Det behöver kunna utföra övningen knäböj för att klara av passen. Det finns ofta olika nivåer på övningarna för att passen ska fungera för många.

De standadiserade träningsprogrammen fungerar inte för alla. Kanske har du en skada, en specifik målsättning eller behöver lite extra coachning för att komma igång? Då rekommenderar jag istället min tjänst där jag gör ett personligt träningsprogram just för dig. Med min tjänst PT Online har du även möjlighet till personlig coachning. Läs mer om individuella träningsporgram här.

Enkelt träningsprogram

Träningsprogrammen är enkla att följa, du får tydliga instruktioner och filmer på alla övningar. Det finns träningsprogram både med bara kroppen som redskap och träningsprogram med miniband som redskap. Du väljer vilken variant du vill ha när du fyller i formuläret.

Pris hemmaträningsprogram

449 kr

Tio träningspass, välj om du vill ha träningsprogrammet med bara kroppen som redskap eller träningsprogrammet med mniband som redskap

Beställ träningsprogrammet

Fyll i formulärt nedan om du vill köpa träningspogram för hemmaträning, välj om du vill ha upplägg med bara kroppen som redskap elelr om du vill använda miniband. När du har fyllt i formuläret kotaktar jag dig.  

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.