PT Online

För mig är det viktigt med hållbarhet. Det är inga snabba dieter och quick fix, utan jag vill att din träning och kosthållning ska bli en livsstil. Något som du alltid kan hålla i längden.

Innan vårt samarbete startar fyller du i en hälsokonsultation med bakgrund, mål och förutsättningar. Utefter det skräddarsyr jag ditt upplägg åt just dig.

Välj om du vill ha ett skräddarsytt träningsschema, kostschema eller både och. Jag baserar alltid planerna utefter dina mål och förutsättningar. 

Både kost och träningsschema får du presenterar i en tydlig app där du enkelt ser träningsövningar och recept. 

Varje vecka har vi kontakt i appen om hur veckan har gått och du får tips och verktyg av mig för att nå dina mål.

Anmäl dig till PT Online

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

PT-Online komplett

För att göra en förändring och för att få bästa resultat behövs både träning och kost. Med PT-Online Komplett får du både tränings-och kostplan att följa.

Varje vecka följer jag upp hur det går för dig och en gång i månaden uppdaterar jag dina scheman, allt för att du ska få så bra variation som möjligt.

Pris

1195 kr /mån

Bindningstid minst 3 månader för att du ska hinna se resultat och för att få in en hållbar livsstil som fungerar över tid.

Kostplan

Kosten har stor betydelse för våra träningsresultat. Jag skulle säga att 80 % av jobbet är kosten.  Jag tar fram en kostplan utefter dina mål och förutsättningar. 

Dina specifika recept hittar du enkelt i appen med noga uträkning av kalorier. Men det finns också en stor receptbank att välja mellan för att kunna hitta just dina favoriter. Jag lovar - att äta utefter min kostplanering är inte tråkigt! 

Du får även regelbundna tips och coachning på hur du kan äta på ett hållbart sätt. Detta ska inte ses som en kortvarig diet, utan du ska snarare kunna se det som en ny livsstil.

Pris:

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning. 

Bindningstid minst 3 månader för att du ska hinna se resultat och för att få in en hållbar livsstil som fungerar över tid.

Träningsprogram

Jag gör en träningsplanering uterfter dina önskemål, behov och förutsättningar. Du bestämmer själv om du vill att planeringen ska passa för hemmaträning, utomhus eller på gymmet. 

Pris:

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning med möjlighet till daglig kontakt med mig via appen. Varje vecka följer jag upp hur det går för dig och en gång i månaden uppdaterar jag dina scheman, allt för att du ska få så bra variation som möjligt.

Bindningstid minst 3 månader för att du ska hinna se resultat och för att få in en hållbar livsstil som fungerar över tid.

PT-Online