PT Online

Vill du ha mig som PT Online lovar jag att hjälpa dig och vara närvarande så mycket jag bara kan. Innan vårt samarbete startar fyller du först i en hälsokonsultation med bakgrund, mål och förutsättningar. Utefter det kan jag skräddasy ditt schema så att det passar just dig.

Välj om du vill ha ett skrädarsytt träningschema, kostschema eller både och. Jag baserar alltid planerna utefter dina mål och förutsättningar. 

Du får oavsett planering tillgång till ditt schema tydligt i en app där du enkelt ser träningsövningar och recept. 

Om du väljer alternativet med coachning följer jag upp din planering varje vecka och uppdaterar dina scheman. Vi har ett samtal varje vecka där vi stämmer av hur veckan har gått och ser framåt. 

PT-Online

Kostplan

Kosten har stor betydelse för våra träningsresultat. Jag skulle säga att 80 % av jobbet är kosten.  Jag tar fram en kostplan utefter dina mål och förutsättningar. Och, jag lovar - att äta efter min kostplanering är inte tråkig!

Pris:

595 kr /månaden - med tillgång till appen för scheman och receptbank

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning med möjlighet till daglig kontakt med mig via appen

Träningsprogram

Jag gör en träningsplanering uterfter dina önskemål, behov och förutsättningar. Du bestämmer om du vill att planeringen ska passa för hemmaträning, utomhus eller på gymmet. 

Pris:

595 kr /månaden - med tillgång till app för video på alla filmer

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning med möjlighet till daglig kontakt med mig via appen. Varje vecka följer jag upp hur det går för dig och en gång i månaden uppdaterar jag dina scheman, allt för att du ska få så bra variation som möjligt.

PT-Online komplett

För att verkligen göra en förändring och för att få bästa resultat behövs både träning och kost. PT-online komplett får du därför just både tränings-och kostplan att följa. Varje vecka följer jag upp hur det går för dig och en gång i månaden uppdaterar jag dina scheman, allt för att du ska få så bra variation som möjligt.

Pris

1195 kr /mån

Ingen bindningstid