PT Online

Vill du ha mig som PT Online lovar jag att hjälpa dig och vara närvarande så mycket jag bara kan. Innan vårt samarbete startar fyller du först i en hälsokonsultation med bakgrund, mål och förutsättningar. Utefter det kan jag skräddasy ditt schema så att det passar just dig.

Välj om du vill ha ett skrädarsytt träningschema, kostschema eller både och. Jag baserar alltid planerna utefter dina mål och förutsättningar. 

Du får oavsett planering tillgång till ditt schema tydligt i en app där du enkelt ser träningsövningar och recept. 

Om du väljer alternativet med coachning följer jag upp din planering varje vecka och uppdaterar dina scheman. Vi har ett samtal varje vecka där vi stämmer av hur veckan har gått och ser framåt. 

PT-Online

Kostplan

Kosten har stor betydelse för våra träningsresultat. Jag skulle säga att 80 % av jobbet är kosten.  Jag tar fram en kostplan utefter dina mål och förutsättningar. Och, jag lovar - att äta efter min kostplanering är inte tråkig!

Pris:

595 kr /månaden - med tillgång till appen för scheman och receptbank

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning med möjlighet till daglig kontakt med mig via appen

Träningsprogram

Jag gör en träningsplanering uterfter dina önskemål, behov och förutsättningar. Du bestämmer om du vill att planeringen ska passa för hemmaträning, utomhus eller på gymmet. 

Pris:

595 kr /månaden - med tillgång till app för video på alla filmer

695 kr/månaden - med coachning och uppföljning med möjlighet till daglig kontakt med mig via appen. Varje vecka har vi ett avstämningssamtal och gör eventuella mindre justeringar i ditt program. I början på varje månad får du nya scheman att följa,

PT-Online komplett

För att verkligen göra en förändring och för att få bästa resultat behövs både träning och kost. PT-online komplett får du därför just både tränings-och kostplan att följa. Du har möjlighet att ha daglig kontakt i appen och vi har samtal veckovis. Jag coachar och ger dig den stöttning du behöver för att klara ditt mål.

Pris

1195 kr /mån

Ingen bindningstid

Anmälan till PT-Online

Innan vårt samarbete startar fyller du först i en hälsokonsultation med bakgrund, mål och förutsättningar. Utefter det kan jag skräddasy ditt schema så att det passar just dig.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.