PT CARMVALLS UTOMHUSTRÄNING

Få en raketstart på din hälsoresa!

Känner du att du borde börja träna regelbundet, men vet inte hur du ska börja för att inte snabbt tappa motivationen?

Med PT Carmvalls Utomhusträning får du en träningsnivå som är helt anpassad efter dina förutsättningar,

Och tillsammans med en liten och peppande träningsgrupp i ryggen, med samma mål som du, kommer du efter bara 10 veckor ha etablerat nya hälsosamma vanor, som kommer få dig att stråla av energi i vardagen!

Om träningen

Varje tillfälle tränar vi igenom hela kroppen och utmanar på nya roliga sätt. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet och använder olika redskap så som hantlar, kettlebells, medicinbollar, battle rope och gummiband. Dessutom startar och avslutas perioden med tester. Allt för att se vilka progressioner vi gjort. 

Utöver vår gemensamma träning får du även med dig ett träningspass i veckan att utföra hemma på egen hand. 

Vill du även få en skjuts i kosten? Då kan du lägga till kostprogrammet där du får smarriga, enkla recept och verktyg på hur du ska tänka. Allt presenteras enkelt i en app där du också kan skriva frågor till coachen.

Nivå: Finns grundkurs och fortsättningskurs. 

Antal träningspass:  20 stycken, 10 med gruppen och dessutom 10 pass att göra på egen hand

Plats: Utomhus (med tak) på Lilla Hultvägen 9 Evedal 

Varje träningspass är 55 min.

Kursstarter:

Nybörjare
20 augusti kl 17.30 - BOKA NU

Fortsättning
20 augusti kl 18.30 -BOKA NU

Antal tillfällen: 10 träningspass i pt-gruppen + 10 hemmapass.

Din investering: 

2 395 kr (med kostprogram + 1000 kr.)

Går att använda friskvårdsbidraget!


Utomhusträning i Växjö

Vad är bra med utomhusträning?

Utomhusträning ger dig mer pigghet, energi och du blir mer positiv i jämförelse med att träna inomhus. Spänningarna i kroppen minskar, du känner dig gladare och mer nöjd med din aktivtet och därför mer villig att göra om den dagen efter. Utomhusträning går att variera massor och är roligt både med enkla redskap och utan redskap. 

Övningar utan redskap

Med egen kroppsvikt och saker i naturen kommer du långt. Två stenar kan fugera toppen som vikter. En parkbänk kan du använda både till att göra armhävningar mot, hoppa upp på eller träna dips. Ta med dig ett powerband eller miniband när du ger dig ut så kan du maxa träningen ännu mer. 

Kläder för utomhusträning

Utomhusträning fungerar lika bra på vintern som sommaren. Bra kläder för utomhusträning stavas lager på lager som du lätt kan slänga av dig längre fram under passet. Handskar och mössa eller pannband är också att rekommendera vid kallare väder. 


Tips på övningar i din utomhusträning

"Jag har gått två omgångar i Hannas PT Small group. Det har varit lika roligt som givande varje träningspass. Det är variation i övningarna, du utmanas och peppas i en härlig kombination.Trots att vi är på olika nivå så ser Hanna till att alla får sin egna utmaning och utvecklas från sina egna förutsättningar.Upplägget med att göra prover först och sedan avsluta med att göra samma tester ger också en bekräftelse på resultat utöver den positiva känslan!"