Träningsglädje med resultat

För mig är det viktigt att träningen är rolig, inspirerande och motiverande. Att du ska längta till det där träningspasset, snarare än att dra dig för det så att det inte blir av. Träningen har gett mig så mycket energi och ork i vardagen - och just den känslan av att känna sig stark med mycket energi för vardagens utmaningar vill jag att du också ska känna. Så resultat kan jag verkligen lova!

Genom hela mitt liv har jag hållit på med träning.

Från barnsben upp till tonåren spenderade jag all träningstid i simhallen då jag simmade på elitnivå. Strax efter att jag la baddräkten på hyllan upptäckte jag styrketräning och löpning. Och 2016 hittade jag den ultimata sporten för mig - Swimrun! Där får jag nytta av allt slit jag la ner i simhallen som tonåring och även njuta av all fantastisk löpträning som jag tillbringar mig åt nu.

Men som de flesta så har ju även jag ett livspussel att få ihop med man, två små barn och hus. På något sätt får jag ihop det och lyckas få in många träningstimmar utan att tulla (allt för mycket) på familjelivet. Det är min styrka. Och något som jag gärna vill dela med mig av till dig. 

Träning ger mig kraft, ork och energi till vardagen. Jag vill att du ska få känna samma sak - att du orkar mer, att du får mer energi och hur roligt det faktiskt är att träna!